#Dreams

#JustAMillion #Dreams

Wij geloven in DROMEN. Zonder droom, is er weinig om voor te gaan. Onze dromen maken dat we ergens in blijven geloven, door tegenslag heen toch blijven gaan! Dromen laten ons geloven in het goede, en zetten ons in ieder geval nog altijd in beweging.

Heb jij ook een droom? Wat is jouw droom? Durf je dat te verwoorden? Wij zijn oprecht benieuwd! Wij dromen van justamillion dreams. Omdat je elkaar kan inspireren je droom misschien wel gewoon waar te maken. Dus wat houd je tegen? Begin er gewoon aan! Lets start en write down!

Lees dromen of droom zelf!

Zelf delen

 
 
 
 
 
.
70 berichten.
jada schreef op 16 januari 2022
Ik zou willen dat iedereen zichzelf kan zijn en dat er geen verschil meer moet zijn tussen rijk en armoede iedereen is gelijk en ik zou t super tof vinden om jullie een keer te ontmoeten!!!
Karel Thieme schreef op 16 januari 2022
“A winner is a dreamer who never gives up.” ttps://reflectandrespond.com/winner-never-gives-up-nelson-mandela/ Dromen laten uitkomen doe je niet alleen... mensen die van je houden willen niets liever dan dat jouw dromen uitkomen. Wie droomt van goede dingen, van een 'Masterplan' én volhoudt Z.A.L. - met Zorg, Aandacht en Liefde - geholpen worden door ouders, familie, vrienden en zelfs door onbekenden. Dát is het Masterplan van de Schepper van hemel en aarde, ook voor jou! Mooi hè..., daar word je toch blij, superblij van... :-))
Eline schreef op 15 januari 2022
Mijn droom is om topadvocaat te worden, ik wil dit al sinds ik 10 ben en het is nooit weggegaan. Zoveel mensen denken dat het me niet gaat lukken omdat ik nu in 5 havo zit en geen vwo meer ga doen, maar tijd om ze het tegendeel te bewijzen💗
Meike schreef op 15 januari 2022
Ik zou graag mijn P willen halen, en hopelijk kan ik dit jaar eindelijk terug naar Londen. Ook wil ik verder werken aan muziek, ik heb mezelf gitaar en piano geleerd maar ik zou het zo leuk vinden om professioneel les te krijgen !
... schreef op 15 januari 2022
Ik zou graag me mavo diploma willen halen en als het allemaal gaat naar Afrika gaan en daar de mensen helpen
kim schreef op 15 januari 2022
ik zou graag mavo diploma willen halen zit nu in brugklas wil ouders trots maken dat zijn ze al maar kan altijd beter en zou graag een wereld reis willen maken in de toekomst
Lieke schreef op 14 januari 2022
Ik zou zelf heel graag mijn diploma willen haken en dan mijn opleiding starten voor pedagogisch medewerker kinderopvang. En dan uiteindelijk in de kinderopvang en baan hebben en natuurlijk en eigen huisje en dan misschien wel een gezinnetje starten later.
Eline schreef op 14 januari 2022
Mijn droom is om dit jaar de mensen om mij heen gelukkig te maken minder ruzie maken met mijn ouders goede punten te halen op school en eens naar Marc zijn conserten te gaan en de grootste is dat corona voorbij gaat en we uit deze lastige tijden komen!
Anoniem schreef op 14 januari 2022
Mijn droom is om een goede baan te krijgen en een mooi gezin te krijgen en kinderen die niet hetzelfde als mij gaan meemaken dat hun ouders zijn gescheiden
Maria schreef op 14 januari 2022
Mi sueño es encajar bien en mi grupo de amigos y no sentirme inferior a todos, también deseo salud para toda mi familia y una batidora industrial para mi papá.
Anoniem schreef op 14 januari 2022
Mijn droom is om later niet afhankelijk van andere mensen te zijn en natuurlijk een huisje boomje beestje🥰
🤍🤍 schreef op 14 januari 2022
Mijn droom is om later een mooi gezin te stichten met mijn (nu nog) beste vriend!♡
Anoniem schreef op 14 januari 2022
Mijn droom is om mijn havo diploma te halen over 1,5 jaar en dat ik minder verdrietig ben over de onverwachte dood van mijn opa dat bijna 8 maanden geleden is
Lieke schreef op 14 januari 2022
Hoi! Mijn droom is toch echt dat mijn muziek gehoord word, dat ik ooit een optreden kan doen, niet alleen voor mezelf.. en dat ik mijn school goed af kan maken😊
Lilyy schreef op 14 januari 2022
Hoi! Mijn droom is om eindelijk mijn boeken te publiceren en te reizen!! Groetjes uit Frankrijk 🇫🇷
Anoniem schreef op 14 januari 2022
Mijn droom… dat mensen mij eens waarderen voor wie ik ben. Dat ik eens gezien wordt, mijn waarden, waar ik voor sta en dat ik mensen inspireer en daar m’n werk van kan maken en dat ik gelukkig ben. Met mezelf, mijn lichaam en wie ik ben.
nurtjeelmas schreef op 14 januari 2022
mijn droom is dat de herenmode zaak van mijn vader heel succesvol gaat worden! winkel is jr&sr in den haag
Bram schreef op 14 januari 2022
Mijn droom is.. dat ik mijn beste vriend nooit kwijt raak
💕💕 schreef op 14 januari 2022
Ik zou heel graag snelle willen ontmoeten! En naar concerten van hem gaan!!
;)) schreef op 14 januari 2022
mijn droom is ook dat iedereen in de wereld gewoon wat meer respect voor elkaar heeft en dat ik later wat kan betekenen voor mensen die het minder goed hebben of heel ziek zijn bijv.

GEEF NU!

Het kost maar 10 seconden.