#Prayers

#JustAMillion #Prayers

Wij geloven in PRAYERS. Een gebed kan je uitleggen als een gesprek met God, Schepper van het leven. In dat gesprek kan je God alles vertellen wat je bezig houdt. Je pijn, vragen, boosheid of misschien wel teleurstelling.
Deze weken bidden wij vooral voor onze broers en zussen in Ukraine, waar zoveel onrecht plaatsvind! Bid alsjeblieft mee en vraag God om bekering, vergeving en herstel!

We believe in PRAYERS. A prayer might give you a conversation with God, Creator of life. In that conversation you can tell God everything that concerns you. Your pain, questions, anger or maybe disappointment.
These weeks we mainly offer for our brothers and sisters in Ukraine, where so much injustice takes place! Please join us in praying and ask God for repentance, forgiveness and restoration!

Lees gebeden of bid zelf!

Zelf delen

 
 
 
 
 
.
6 berichten.
Anne heeft geschreven op 14 juni 2022
Ik bid voor de oekrainse kinderen dat zij zoiets heftigs mee moeten maken wilt u over deze kinderen waken en in liefde geven. ❤️
Rhode heeft geschreven op 3 maart 2022
Lieve in de hemel Ik wil graag bidden voor de mensen in ukrainie. Vooral de mensen in nood dat zij smal bevrijd zullen worden, dat er daar vrachtwagens met spullen naar toe gebracht worden. Zodat hun kunnen overleven. Ook wil ik u graag vragen of er geen Wo III komt. AMEN
Myrthe heeft geschreven op 2 maart 2022
Lieve vader, Wilt u bij al die onschuldige mensen en gezinnen in Ukraine zijn, die nu in zo’n grote angst moeten leven, terwijl zij dit helemaal niet verdienen. Wilt u ze hoop geven, ze beschermen, ze bijstaan, en ze gewoon het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Amen
Pim heeft geschreven op 2 maart 2022
Ik bid voor meer vrede en liefde in de wereld 🙏🏼
jergolina heeft geschreven op 16 januari 2022
lieve GOD,ik bid dat just a million een sucses word.en dat heelveel mensen daardoor geholpen zijn.amen
Karel heeft geschreven op 16 januari 2022
Vader in de hemel, Here Jezus, Heilige Geest, drie-enig God; in een verwarde en verdeelde wereld is het Uw Liefde voor de mensen die het verschil maakt tussen leven met onrust en angst of in rust en vertrouwen. Dat ons gebed mag zijn dat wij Uw Liefde, zoals zichtbaar in het leven van Uw Zoon Jezus Christus, mogen zien, ervaren, genieten en delen; Gods Love To discover Love To experience Love To abundantly enjoy Love To share Love is the concept of life and gives eternal happiness.

GEEF NU!

Het kost maar 10 seconden.